Skip to content

Te koop: bouwgrond Kadoelenweg 121+A &123 1035 NC Amsterdam

Verkocht

€ 1.950.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Amsterdam Kadoelenweg 121+A &123

Een unieke kans op een prachtige plek!

Op één van de mooiste plekken van Amsterdam ligt deze prachtige kavel met vrijstaande woningen. De woningen staan op een riant perceel (eigen grond) van maar liefst 2310 m² en ligt aan doorgaand vaarwater. Het perceel biedt ruimte om drie woningen te bouwen daar het drie percelen (1310 m², 591 m² en 409 m²) betreft met allemaal een eigen woonbestemming. Op het perceel staan drie vrijstaande woningen welke gemoderniseerd/gerenoveerd of vervangen dienen te worden. De woningen aan de voorzijde van het perceel zijn nagenoeg identiek. Één woning is ca. 73 m² en de ander ca. 72 m², beide met een aanbouw van 16 m². De woning aan de achterzijde van het perceel is ca. 51 m². Er staan tevens twee vrijstaande schuren op het perceel (64 m² en 19 m²).

Wij bieden in totaal drie kavels aan met een totale perceeloppervlakte van 2310 m². De kavels zijn zowel als geheel of los van elkaar te koop.

Bestemmingsplan:
Het perceel maakt onderdeel uit van bestemmingsplan Kadoelen-Oostzanerwerf. U kunt er voor kiezen om op dit perceel een volledig nieuw huis te bouwen!

Omgeving:
De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Kadoelen (voormalig Landsmeer) op loopafstand van natuur- en recreatie gebied het Twiske. In de directe omgeving zijn diverse winkelcentra om de dagelijkse boodschappen te doen of om gewoon lekker te shoppen. Ook zijn er diverse goede kinderdagverblijven, basisscholen en middelbare scholen. Amsterdam Noord is de laatste jaren erg in ontwikkeling. Zo treft u hier onder andere het EYE Filmmuseum , de Toren Overhoeks, Stork en natuurlijk het voormalig NDSM terrein met een groot cultureel aanbod aan creatieve industrie, evenementen, uitgaan en festivals. In de omgeving treft u tevens veel (bekende) restaurants waaronder Tolhuistuin, Goudfazant en Loetje.

De woning is rustig gelegen aan een verkeersluwe weg en heeft een goede en snelle aansluiting op de ringweg A10. Parkeren kan op eigen erf maar uw visite kan de auto ook gratis parkeren langs de weg. Om de hoek zijn diverse busverbindingen van en naar Zaandam, Landsmeer en de metroterminal Noord-zuidlijn. Maar ook met de fiets bent u binnen 10 minuten bij het metrostation Noord en in 20 minuten bij de pontverbinding met Amsterdam CS. In 5 minuten fiets u naar het centrum van Landsmeer waar u ook een diversiteit van winkels en restaurantjes vindt.

Bijzonderheden:
– Bestemming Wonen
– Totale perceeloppervlakte 2310 m²
– Drie percelen (1310 m², 591 m² en 409 m²)
– Drie vrijstaande woningen
– Twee vrijstaande bergingen
– Eigen grond, geen erfpacht
– Gelegen aan vaarwater
– Eigen oprit vanaf de openbare weg (middels eigen bruggen)
– Rondom tuin
– Woningen dienen gemoderniseerd/gerenoveerd of vervangen te worden
– Notariskeuze koper (mits, in Amsterdam)
– Oplevering in overleg

  • 2.310 m2

Kenmerken Kadoelenweg 121+A &123

Overdracht

Vraagprijs€ 1.950.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte2.310 m2

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Kadoelenweg 121+A &123

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

844.947

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

27%

20% NL

32%

20% NL

42%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod