Huis kopen in Amsterdam

Voor een huis, een appartement, nieuwbouw of bestaande bouw en de beste deals laat jij je helpen door de Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars. Samen vinden wij jouw droomhuis.

Een deskundige (NVM) makelaar inschakelen is geen overbodige luxe. Er moet namelijk veel worden geregeld en er komen vele termen voorbij waarvan het niet gek is als je deze nog nooit gehoord hebt. Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars helpt je tijdens het gehele aankooptraject.

Een Garantiemakelaar geeft je ook een aantal garanties die een waardevolle aanvulling zijn op onze certificaties als NVM makelaar, taxateur en NVM Woningmarktconsultant. Deze garanties bieden extra zekerheid tijdens het kooptraject en laten het aankooptraject soepel verlopen.

Onze aankoopgaranties

De Garantiemakelaar is altijd bereikbaar voor al je vragen. Verder blijft de Garantiemakelaar voortdurend scherp en haalt hij niet waargenomen gebreken boven water. Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars taxeert niet alleen voor particulieren maar ook voor gemeente Amsterdam en andere zakelijke partijen. Je bent dus in deskundige handen. Dit geeft je zekerheidsgarantie en bovendien contactgarantie. Je Garantiemakelaar is namelijk 24/7 bereikbaar en mocht je een korte vraag hebben, dan kun je ook altijd online via de live chat je vraag stellen. De Garantiemakelaar zorgt ervoor dat je zonder onverwachte schade je droomhuis kunt kopen; we helpen je namelijk overal waar nodig. Denk bijvoorbeeld aan extra adviezen en inzichten tijdens bezichtigingen of het helpen bij het bepalen van een geschikt bod op een huis. Zeker in de huidige woningmarkt is het fijn om iemand naast je te weten die in onderhandelingen de balans tussen snelheid en rust weet te bewaren. Wat betreft de bezichtigingen kun je niet alleen tussen 9 uur – 17 uur langs een woning, maar we doen desgewenst ons best om ook buiten kantooruren een huis te bezichtigen in overleg met de verkopende makelaar. Mocht je er toch geen goed gevoel bij hebben, dan heb je je annuleringsgarantie en kun je het samenwerkingscontract beëindigen.

De Garantiemakelaar geeft je genoeg garanties en er zijn meer voordelen. Onze makelaars zijn namelijk op de hoogte van al het huidige woningaanbod in Amsterdam. Niet alleen over de huizen of appartementen kunnen wij veel vertellen, maar ook voor informatie over de verschillende stadsdelen en buurten in Amsterdam ben je bij ons aan het juiste adres.

In vier stappen een geslaagde aankoop

Verder doorlopen wij samen vier fases om bij jouw droomhuis te komen.

Stap 1: Voorbereiding & onderzoek

Als eerste staan wij uitgebreid stil bij het huidige woningaanbod en zorgen wij dat tijdens de vrijblijvende inschrijving ook je woonprofiel wordt samengesteld. Zo kunnen wij gericht op zoek.

Stap 2: Bezichtigen en vergelijken

Vervolgens gaan wij woningen bezichtigen. Het lijkt misschien in je drukke schema lastig te plannen, maar desgewenst zijn wij er ook buiten kantooruren – als de verkopende partij daarmee akkoord is – voor je om mee te kijken en te vergelijken. Tevens onderzoeken wij in de volgende fase of er vergelijkbare recent verkochte woningen zijn en verzamelen wij alle informatie over onder andere de onderhoudsstaat en doen wij indien nodig een kadastraal of bodemonderzoek of laten wij de woning keuren, bijvoorbeeld een bouwtechnokeuring.

Stap 3: Onderzoek en onderhandelen

Nu je een geweldig huis hebt gevonden en vergeleken is het tijd om een geschikt bod te doen.

Ook hier bieden wij ondersteuning en helpen wij met het onderhandelen van de beste prijs. Door onze jarenlange ervaring als NVM makelaar, Garantiemakelaar en taxateur in Amsterdam zijn wij een onderhandelingspartner wiens argumenten serieus genomen worden door verkopende partijen en hun makelaars. Uiteindelijk helpen we je met het opstellen van een koopcontract.

Stap 4: Overdracht en na de verkoop

In de laatste fase controleren we nog één keer de volledige woning en contracten. We stellen zelf een koopcontract op of controleren het gegeven koopcontract. Wij zorgen er ook voor dat de overdracht bij de notaris correct en soepel verloopt en zijn aanwezig bij de overdracht. Natuurlijk kun je ook na de aankoop op onze hulp rekenen mocht je nog vragen hebben.

Heb je vragen over het kopen van een woning en/of zoek je een koopwoning in Amsterdam of in de omliggende regio? Wij kennen deze stad als geen ander. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op via 020-5209580 of via info@vanoverbeekamsterdam.nl.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.