Nieuwsbrief

Rust er op uw woning erfpacht? Dan is dit voor u een terugkerende kostenpost. De gemeente Amsterdam biedt u daarom de mogelijkheid deze canon voor altijd (eeuwigdurend) af te kopen. U betaalt als erfpachter dan alle nog niet betaalde termijnen in één keer vooruit.

Uw voordelen

Met uw eeuwigdurende afkoop elimineert u een terugkerende kostenpost. Daarmee maakt u uw woonkosten een stuk overzichtelijker. En verkoopt u uw woning ooit? Dan zal de nieuwe eigenaar direct blij zijn met dit voordeel. En u ook, want dit kan zelfs een gunstige invloed hebben op de verkoopprijs van uw woning. Kortom, u kunt nú investeren in de toekomst van uw woonwaarde. Besluit u te lenen om uw erfpacht eeuwig af te kopen? Dan accepteert de fiscus de rente op die lening als aftrekpost. Bent u benieuwd? Benut u dan gratis deze rekentool. Deze geeft u een goed idee van de hoogte van uw afkoopsom https://erfpacht.amsterdam.nl/portaal/login/

Goed nieuws: 10% extra korting

De gemeente Amsterdam geeft erfpachters die besluiten over te stappen naar eeuwigdurende erfpacht 10% extra korting indien u vóór 1 januari 2020 een overstapaanbieding aanvraagt.

Uw erfpachtspecialist

Ik ben vanuit mijn vakuitoefening gespecialiseerd in Amsterdams erfpacht en ben hierin één van de geselecteerde adviseurs voor de gemeente Amsterdam. Ik beantwoord graag alle vragen die u maar mocht hebben over erfpacht. Ook kan ik u adviseren bij uw daadwerkelijke aanvraag.

Ik wens u veel leesplezier met de overige artikelen met inspirerende titels als ‘De voor- en nadelen van een warmtenet’, ‘Hoe gek is de Amsterdamse woningmarkt?’ en ‘Traditionele makelaar is niet meer traditioneel (maar wel nodig)’. U vindt deze artikelen hier.

Met vriendelijke groet,
Van Overbeek Garantiemakelaars
Pim Verdouw