Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Van Overbeek Amsterdam

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.3

Gewoon een goede makelaar die meer doet dan je van een makelaar kan verwachten. Geen vraag was lastig voor hem en hij stond altijd voor mij klaar. Daarnaast was Pim heel toegankelijk en heeft hij mij ook geholpen op momenten dat ik bijv. niet aanwezig kon zijn terwijl dat echt wel nodig was. Ook fijne collega's/ medewerkers op het kantoor. Zij leveren goede en snelle service. Al met al ben ik meer dan tevreden over Pim en zijn collega's en kan dit makelaarskantoor echt iedereen aanbevelen!

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9

Tijdens het eerste gesprek was al duidelijk, dat we de verkoop van het huis aan van de makelaar van van Overbeek zouden geven. Hij is vriendelijk, duidelijk in de uitleg van het proces en transparant in de te verwachten kosten, die vast zitten aan de verkoop van een huis. De bezichtigingen zijn in goed overleg gepland en we zijn zeer tevreden met de snelle verkoop en de overeengekomen verkoopprijs.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

7

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

7.5

Een deskundige vriendelijke en enthousiaste makelaar die het verkoopproces zorgvuldig begeleid heeft. De reactie snelheid was hoog, maar wat ik soms wel mistte was iets meer uitleg en toelichting over het verloop van het verkoop proces.

beoordeelt ons met een 7.5

geplaatst op

10

Tot nu toe loopt het proces van kopen en verkopen goed in elkaar door, en dat is zeker te danken aan de makelaar zelf. Positief, meedenkend en vooral vertrouwd.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

Wij werden heel goed geholpen,alleen was het jammer dat we niet konden voorzien dat de eerste koper afhaakte, Daar zou wat meer naar gekeken moeten worden,Er zou wat beter gekeken moeten worden naar de financieële draagkracht van de aanstaande koper.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Overbeek Amsterdam is beoordeeld met een 8,8

Bij Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?