Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Van Overbeek Amsterdam

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

6.8

Prettig in de omgang, alhoewel het contact wat beter kan. Iets intensiever en meer ad hoc zou aansluiten bij deze tijd.

beoordeelt ons met een 6.8

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

u2018Ik neem al uw zorgen uit handenu2019, vertrouwde deze makelaar mij toe. En dat vond ik wel een goede binnenkomer omdat ik een woning wilde verkopen ver van mijn huidige adres. En zo geschiedde. Het begon met een goed advies over hoe de woning verkoop klaar kon worden gemaakt, daarna kreeg ik telkens meldingen over de bezichtigingen en de resultaten daarvan. Uiteindelijk s de koop gesloten en werd de overdracht afgehandeld terwijl ik in het buitenland was. Makelaar Pim Verdouw was letterlijk mijn steun en toeverlaat. Chapeau!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

Gewoon een goede makelaar die meer doet dan je van een makelaar kan verwachten. Geen vraag was lastig voor hem en hij stond altijd voor mij klaar. Daarnaast was Pim heel toegankelijk en heeft hij mij ook geholpen op momenten dat ik bijv. niet aanwezig kon zijn terwijl dat echt wel nodig was. Ook fijne collega's/ medewerkers op het kantoor. Zij leveren goede en snelle service. Al met al ben ik meer dan tevreden over Pim en zijn collega's en kan dit makelaarskantoor echt iedereen aanbevelen!

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Overbeek Amsterdam is beoordeeld met een 8,8

Bij Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?