Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Van Overbeek Amsterdam

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Sebastiaan kwam voor een intake gesprek bij ons langs. Hij bleek zich goed te hebben voorbereid op het type woning dat wij wilde verkopen, had zich ook in de buurt verdiept en kwam met veel tips om op te letten bij het verkopen van de woning. Daarnaast voelde we meteen een klik met hem. Kortom, we hebben er vertrouwen in dat hij een goed resultaat voor ons gaat behalen!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.5

Er was een heel fijn contact met de makelaar. Zij heeft haar uiterste best gedaan en heeft ons uitstekend geadviseerd en geholpen, ook toen de markt wat terugliep. Ik heb haar extra inspanningen als zeer prettig ervaren. Het was fijn dat zij altijd reƫel en optimistisch bleef.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

10

De makelaar was goed bereikbaar en gaf nuttige adviezen. Zij bleef altijd optimistisch en heeft onder alle omstandigheden haar uiterste best gedaan om het huis zo goed mogelijk te verkopen, zelfs in de huidige dalende markt.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

Sebastiaan is een goede makelaar, staat altijd klaar mocht je hem nodig hebben. Altijd bereikbaar, duidelijk, en goed contact.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Overbeek Amsterdam is beoordeeld met een 9,0

Bij Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?