Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Van Overbeek Amsterdam

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Fijne man. Toont begrip.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

Ik ken Rob van Ee persoonlijk en vind het erg prettig dat hij de verkoop van het huis op zich neemt. Hij is al eerder makelaar geweest voor mij en mijn man, zowel aan- als verkopend. De reden dat ik Van Overbeek zou aanraden aan anderen is puur vanwege de makelaar zelf. De administratieve opstart vanaf kantoor kon beter Er was een aantal onduidelijkheden over vrij standaard aan te leveren documenten. Deze werden niet allemaal begrepen en ook de antwoorden waren onduidelijk. Op zich niet zo'n probleem hoor, maar kostte me wel extra tijd. Toen de opstart achter de rug was ging de communicatie duidelijk en snel.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Jacqueline and her team took all the extra steps for me plus went for the ambitious project of getting a top price in this neighborhood !

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het contact met mijn makelaar verliep spontaan, ter zake kundig en zeer goede en snelle updates elke keer. het was fijn om deze makelaar te hebben in deze Corona tijd.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

7

Contact is vlot, goed en deskundig. De fase van akkoord tot en met vindbaarheid op Funda vond ik -met name ivm de fotografie- eigenlijk te lang duren.

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Overbeek Amsterdam is beoordeeld met een 8,8

Bij Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?