Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Van Overbeek Amsterdam

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

Bekijk de volledige review van Ruys

8

De foto's die gemaakt zijn van ons huis voor de website en de brochure vonden wij niet van heel goede kwaliteit. De grote van de woning en het perceel was te klein ingeschat waardoor de fotografe te weinig tijd had om het goed te doen. Wij denken dat vooral in dit duurdere segment daar meer aandacht en tijd aan moet worden besteed.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

9

Voor een heel goede prijs heeft Van Overbeek met 2 man ons huis verkocht. Ze hebben een reële verwachtingen geschept wat betreft de mogelijke opbrengst en uitgebreid de tijd genomen in het voortraject.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

Bekijk de volledige review van de Waart

8

Snel goed contact en vermelding van de werkwijze. Foto’s (de eerste maal) waren niet mooi en beetje slordig ingeschat, bovendien duurde het te lang, voor we ze konden zien en afkeuren! Tweede foto - reeks was zo veel beter, de video ook, trouwens, prettig om te zien en uitnodigend voor de “liefhebbers”! De vermelding op Funda ging na de foto-vertraging verrassend snel, blij, blij !!

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

Van Overbeek Amsterdam is beoordeeld met een 8,8

Bij Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?