Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Van Overbeek Amsterdam

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Van Overbeek is een topmakelaar. Goed kontakt en duidelijke afspraken. De begeleiding van de verkoop van onze woning was top.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

Sebastiaan’s knowledge of the area, his patience, professionalism, honesty and integrity were crucial in completing this complex house sale.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Through a long and complex process, Sebastiaan ensured that necessary changes were made and that I was informed appropriately. He handled everything very professionally and with honesty and integrity to both myself and the buyers. And of course, the end result speaks for itself: my house is sold at a price I am happy with!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Sebastiaan luistert goed naar zijn klanten en heeft een 'drive' die veel vertrouwen wekt. Enthousiasme en wil om het stapje meer te zetten voor zijn klanten.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Ik ben -want we zijn er nog niet, de werkelijke verkoop dient nog te geschieden- zeer tevreden over de makelaar. Hij geeft helder inzicht in de procedures, is informatief bij mijn vragen, heeft kennis van de buurt, en doet zichtbaar zijn best voor een goede verkoopprijs. Hij heeft kortom verstand van zaken en dat waardeer ik zeer. Bovendien is het een betrouwbare en sympathieke kerel.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

Had een zeer goede relatie met de makelaar, die mij alle valkuilen en zaken die ik zelf niet onder de knie had, helder heeft uitgelegd in begrijpelijke en inzichtelijke taal. Hij wekte vertrouwen en dat vind ik erg belangrijk, zeker na een aantal jaar geleden een nogal negatieve ervaring te hebben gehad met een eerdere makelaar van een andere organisatie.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Overbeek Amsterdam is beoordeeld met een 9,1

Bij Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,1. Benieuwd waarom?