Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Van Overbeek Amsterdam

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

Erg blij met Jacqueline en haar klantgerichte, professionele begeleiding. Enige minpuntje is dat ze tijdelijk werd vervangen tijdens haar vakantie en niet direct na haar vakantie het stokje weer overnam. De vervanger heeft overigens het verkoopproces goed begeleid.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Sebastiaan is een makelaar die dicht bij klant staat en vertrouwen uitstraalt. Hij heeft tijd voor je en weet waar hij over praat. Hij kent de markt en zoekt altijd een oplossing als de verkoop stagneert.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het team van Van Overbeek Amsterdam heeft ons geweldig geholpen bij de verkoop van ons huis in Almere. De lijnen zijn kort en iedereen is super behulpzaam. Sebastiaan is echt een professional die je door het hele proces begeleidt. De dames op kantoor hebben alles op orde en staan altijd voor je klaar. Ik zou ze zeker aanbevelen!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

De makelaar is goed bereikbaar, schakelt snel, geeft goed en professioneel begeleiding in het verkoopproces, denkt proactief mee, geeft goede tips en is positief ingesteld. Ze zette een stap extra door vanuit zichzelf tijd te maken om ook mee te kijken en te denken toen ik zelf nog op zoek was naar een woning.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Overbeek Amsterdam is beoordeeld met een 9,0

Bij Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?