Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Van Overbeek Amsterdam

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.5

Plus punten: Meedenkend, deskundig, ervarend. 100% bereikbaar. Snel en betrouwbaar. Min punten: Nalatig in het doorgeven van vragen of afspraken (vanuit de koper). Geen voorstander van onderhandelen.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

8

Goed plan van aanpak, prima begeleiding en accuraat met een mooi resultaat, woning binnen 14 dagen verkocht naar volle tevredenheid

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Sebastiaan zat helemaal goed met zijn inschatting van te voren ten aanzien van prijs en tijdsduur van de verkoop. Een hele prettige professionele makelaar die ons veel uit handen heeft genomen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Sebastiaan van Van Overbeek is een hele relaxte jonge man. Als je zelf door een emotionele rollercoaster gaat is dat wel zo fijn. Zijn inschatting van te voren ten aanzien van prijs en hoe lang het zou duren om te verkopen is zowat precies uitgekomen. Hij heeft ons veel uit handen genomen. We zijn erg blij met hoe het is gelopen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

Zowel contact vanuit kantoor als makelaar erg goed.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van Overbeek Amsterdam is beoordeeld met een 8,8

Bij Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?