Onze aankoopgaranties

Contactgarantie

Niets is zo vervelend als ‘s avonds met een dringende vraag zitten en jouw makelaar niet meer kunnen bereiken. Daarom kun je jouw Garantiemakelaar altijd bereiken. Via het vaste kantoortelefoonnummer 020-5209580 kun je 24 uur per dag in contact komen met jouw Garantiemakelaar. Liever een korte vraag stellen via internet? Via onze site kun je van 09.00 – 21.00 uur op de live chat terecht. Wij staan altijd voor je klaar.

Zekerheidsgarantie

De keuze van een nieuw onderkomen wordt vaak op basis van emotie gemaakt. Het is dan ook niet altijd gemakkelijk de bouwkundige staat van een woning objectief te beoordelen. Zijn de muren vochtbestendig, het dak intact en de kozijnen in orde? Jouw Garantiemakelaar blijft hier scherp op en kan wanneer nodig kiezen voor een Bouwtechnokeuring, eventueel aangevuld met een Garantieverzekering voor niet waargenomen gebreken. Met de ‘Weet wat je koopt Garantie’ krijg je daarmee alle informatie omtrent de kwaliteit en onderhoudsstaat van de woning feitelijk en helder gepresenteerd. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je een weloverwogen beslissing nemen.

 

Bezichtigingsgarantie

Een Garantiemakelaar staat voor je klaar. Niet iedereen heeft overdag de tijd om woningen te bezichtigen. Vandaar dat jouw Garantiemakelaar ook ’s avonds of op zaterdag tijd vrijmaakt om bezichtigingen te verzorgen. Als je in overleg met de verkoper een bezichtiging liever buiten kantoortijden wilt laten plaatsvinden, dan zal jouw Garantiemakelaar zijn best doen om dit mogelijk te maken.

Annuleringsgarantie

Wij geloven in de kracht van onze dienstverlening. Mocht Garantiemakelaars je echter niet bieden wat je ervan had verwacht, dan kun je de samenwerking op ieder moment stopzetten – zonder gedoe.

Als je in zee gaat met een Garantiemakelaar om een woning te kopen profiteer je van deze unieke garanties die ontwikkeld zijn op basis van ons voortdurende onderzoek naar wat huizenkopers belangrijk vinden aan de relatie met een makelaar.

Meer informatie over wat een Garantiemakelaar voor jou kan betekenen in je zoektocht naar een woning in Amsterdam of regio Groot Amsterdam? Bel 020-5209580 of mail ons.