Hypotheken

Onafhankelijk hypotheekadvies door Finzie

Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars heeft een prettige en professionele samenwerking met Finzie. In Amsterdam Noord zit Finzie bij ons op kantoor. Heb je financieel advies nodig? Dan is dat makkelijk schakelen!

Waarom financieel advies bij Finzie?

Finzie gelooft dat mensen gelukkiger zijn als hun geldzaken op orde zijn. Finzie geeft je al voor € 1.399 persoonlijk en helder hypotheekadvies, waar en wanneer jij maar wilt.

Finzie streeft ernaar om financieel advies voor iedereen betaalbaar te houden. Er zijn nog steeds partijen die €3000,- voor hypotheekadvies vragen en dat vindt Finzie te gek voor woorden. Daarom bieden zij al hypotheekadvies aan voor € 1.399,-. Dit is een all-in prijs, dus er komen geen verrassingen achteraf op de rekening te staan. En het gaat bij Finzie om echt persoonlijk advies, waar en wanneer jij wilt.

Maak een gratis eerste afspraak met onze Financieel coach Bas Hijne.

Dit is Bas van Finzie Amsterdam Noord

Ik ben Bas Hijne en ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik woon met mijn vrouw en twee kinderen in het tegenwoordig hippe Amsterdam Noord.

Voor Finzie ben ik 28 jaar werkzaam geweest bij ABN AMRO. Ik heb daar veel verschillende functies vervuld zoals financieel adviseur, kantoordirecteur, zakelijk accountmanager en financieel specialist voor de medici en mensen met een vrij beroep zoals advocaten en notarissen. Kortom de wereld van de financiële dienstverlening kent weinig geheimen voor mij!

Finzie heeft goed nagedacht over het proces van aanvraag tot afwikkeling van de financiële producten en diensten die wij aanbieden. Hierdoor kan ik mij volledig richten op waar mijn kracht ligt, namelijk het adviseren van mijn klant. De wereld blijft veranderlijk en complex. Ik ben er daarom van overtuigd dat er altijd vraag zal blijven naar een goed en deskundig advies.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en ik sport graag. Zo ben ik regelmatig op de atletiekbaan en op de tennisclub te vinden.

Je vindt Bas Hijne aan Buikslotermeerplein 377 in Amsterdam. Afspraak maken met Bas? Mail dan naar amsterdam.noord@finzie.nl of bel hem op 06-20400114!

Kijk op Finzie.nl voor meer informatie over Finzie en nog meer financieel coaches bij jou in de buurt.