Huis verkopen in Amsterdam

Van plan je huis te verkopen in Amsterdam? Geen slecht idee, want de prijzen zijn hoog. Waarschijnlijk ga je echter ook weer een nieuw huis kopen, dus je moet wel een goede prijs krijgen. Daarom is het handig om een ervaren makelaar in te zetten die als geen ander weet hoe de woningmarkt in de hoofdstad in elkaar steekt. Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars helpt je bij elke stap in het verkoopproces.

Je huis verkopen in Amsterdam bij een Garantiemakelaar

Als je kiest voor Van Overbeek Amsterdam, kies je voor een Garantiemakelaar. Dan krijg je bij het verkopen van je huis in Amsterdam – of in de regio eromheen – de volgende garanties:

  • Bezichtigingsgarantie: je hoeft gegarandeerd niets zelf te regelen voor bezichtigingen. Als je er graag bij wilt zijn, houden we uiteraard wel rekening met je. Ook als dat betekent dat een bezichtiging een keer buiten kantoortijden plaatsvindt (in overleg met de makelaar van de bezichtigende partij).
  • Tevredenheidsgarantie: we zorgen dat we duidelijke afspraken maken en dat je na afloop tevreden bent. Lees ook de ervaringen van klanten die je voorgingen.
  • Contactgarantie: wij zijn ook buiten kantooruren bereikbaar en beantwoorden al je vragen.
  • Presentatiegarantie: je huis wordt netjes getoond in advertenties, met goede teksten, foto’s en video’s. Daarnaast zorgen wij ook voor aandacht via social media.
  • Annuleringsgarantie: je kunt de samenwerking altijd zonder gedoe stopzetten, mocht je dat willen.

Deze garanties zijn een waardevolle aanvulling op onze certificaties als NVM makelaar, NWWI taxateur en NVM Woningmarktconsultant. De garanties bieden extra zekerheid tijdens het kooptraject en laten het aankooptraject soepel verlopen.

De stappen bij het verkopen van je huis in Amsterdam

Hoe zit het proces er nu precies uit, als je je huis laat verkopen door Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars? Dit bestaat uit vier stappen:

Stap 1: onderzoek en afspraken

Om de juiste prijs van de woning te bepalen, moet eerst worden uitgezocht hoe de staat van het huis is. Als dat niet gebeurt, loop je het risico dat potentiële kopers gebreken ontdekken en dit gebruiken om de prijs omlaag te krijgen. We brengen dit heel precies in kaart.

Verder maken we in deze fase duidelijke afspraken. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten en waar je aan toe bent.

Stap 2: de juiste presentatie

In deze fase van het verkopen van je huis in Amsterdam gaan we ervoor zorgen dat je uitgangspositie perfect is. Dat doen we met een presentatiepakket en door een goede vraagprijs te bepalen. Dat doen we samen op basis van het onderzoek, onze jarenlange ervaring en onze kennis van de huizenmarkt in Amsterdam. We zorgen dat je woning via social media, onze website, Funda en andere kanalen onder de aandacht komt van zoekers. Daarnaast kijken we binnen ons eigen zoekersbestand voor wie jouw woning interessant kan zijn.

Stap 3: bezichtigingen en onderhandelingen

Het regelen van bezichtigingen kan heel wat tijd in beslag nemen. Gelukkig neemt Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars je alles uit handen, waardoor je tijd bespaart. Bovendien zorgen we dat alleen de serieuze kandidaten overblijven.

We houden je op de hoogte van de resultaten van de bezichtigingen en de onderhandelingen via je elektronisch klantdossier. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen voor verdere vragen of opmerkingen rond het verkopen van je woning.

Fase 4: afhandeling na het verkopen van je huis in Amsterdam

Na het verkopen van je huis in Amsterdam laten we je natuurlijk niet in de steek. We zorgen ervoor dat alles netjes wordt afgehandeld tot in de details. Pas als je tevreden bent, alles juridisch in orde is en het huis is overgedragen, zijn wij klaar.

Heb je vragen over het verkopen van je woning in Amsterdam? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 020-5209580 of via info@vanoverbeekamsterdam.nl.

Tip: heb je interesse in een taxatie van je woning in Amsterdam maar wil je eerst een globale indicatie van de verkoopwaarde? Bereken het met onze woningwaarde-calculator

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.