Over ons

Makelaar Amsterdam

Bij Van Overbeek Amsterdam ben je aan het juiste adres!

Jouw NVM makelaar in Amsterdam en omstreken, dat is Van Overbeek Amsterdam. Niet zomaar een makelaar in Amsterdam. Waarom? Omdat huizen voor ons niet zomaar huizen zijn. Wij beseffen heel goed dat jouw huis je thuis is. Jij bent onze klant en wij doen ons best om jou tevreden te stellen, liefst meer dan tevreden. Ben je dus op zoek naar een makelaar in Amsterdam om jouw woning te verkopen? Of wil je juist een woning kopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar? We helpen je graag op weg bij het kopen, verkopen of taxeren van je woning.

Kies je voor Van Overbeek makelaars te Amsterdam? Dan kies je voor een professionele partij die jou de service en aandacht geeft die het beste bij jou aansluit. Als Garantiemakelaar bieden wij je bovendien een aantal garanties die een ‘gewone’ makelaar niet biedt. Daarnaast heeft Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars een ruim aanbod aan woningen. Benieuwd welk huis bij jou past? Bekijk dan gauw ons complete aanbod!

Taxeren van je woning

Niet alleen heeft Van Overbeek een ruim aanbod aan woningen, Van Overbeek makelaars te Amsterdam staat daarnaast altijd klaar om je op de juiste manier te helpen. Je kunt ook je woning laten taxeren door Van Overbeek makelaars te Amsterdam. Wij taxeren zowel voor particulieren als voor grote zakelijke opdrachtgevers zoals gemeente Amsterdam en woningcorporaties. En heb je daarna hulp nodig bij de verkoop? Dan helpen wij je graag. Benieuwd naar wat jouw huis waard is? Maak dan gauw een afspraak voor een uitgebreide taxatie. 

De beste makelaar in Amsterdam

Een goede makelaar in Amsterdam vinden hoeft niet ingewikkeld te zijn. Van Overbeek Amsterdam is dé makelaar voor Amsterdam en omstreken. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de woningmarkt als geen ander. Ons gemotiveerde team van ervaren professionals staat voor je klaar. Door te kiezen voor Van Overbeek Amsterdam kun je er dus vanuit gaan dat je de juiste makelaar in Amsterdam hebt gevonden. Bovendien zijn wij 24 uur per dag te bereiken. Als je een kleine vraag hebt kun je de live chat raadplegen. Op de live chat kun je van 09.00 – 21.00 uur terecht. Door die mogelijkheden kan deze makelaar in Amsterdam jou altijd voorzien van deskundig advies, ook als je ’s avonds op de bank zit.

Makelaars met een hart voor Amsterdam

Wij als makelaars in Amsterdam ervaren elke dag hoe fijn het is om hier te wonen. De mooie stad biedt namelijk veel mogelijkheden en er is altijd wat te doen. Ontdek de vele musea, de mooie parken en leuke winkelstraten! Wij kennen iedere straat, iedere buurt en ieder stadsdeel; we weten dus wat je kunt verwachten als je er een woning koopt – of verkoopt. Laat Van Overbeek makelaars te Amsterdam je daarom helpen bij het realiseren van jouw woondroom in Amsterdam.

Onze makelaarsgarantie

Als makelaars in Amsterdam willen wij jou op de beste manier helpen. Om dat te bewijzen zijn wij naast NVM makelaar ook Garantiemakelaar – de enige in de regio Amsterdam. Zo kunnen wij jou en onze andere klanten de garantie bieden dat je niet alleen de beste service maar ook echte persoonlijke aandacht krijgt. Tot slot geven wij de zekerheid dat wij altijd bereikbaar zijn voor vragen. Zelfs buiten kantooruren. Benieuwd naar alle garanties die Van Overbeek makelaars te Amsterdam jou kan bieden? Kijk dan bij de garantiezekerheden.

 Het team van Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars

Het specialistische team van Van Overbeek makelaars te Amsterdam staat dagelijks voor je klaar. Of het nou gaat om een taxatie, verkoop van je huidige woning of de aankoop van een nieuwe woning. Alles is bij ons mogelijk. En door de juiste certificaten en interne trainingen kunnen wij de specialistische hulp geven die je nodig hebt. Kies je voor Van Overbeek makelaars te Amsterdam, dan kies je voor een professionele partij die aandacht heeft voor wat jij wilt en die gespecialiseerd is in de dynamische Amsterdamse woningmarkt. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, of chat met één van onze makelaars via de live chat.

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf mei 2023 tot mei 2024

dagen gemiddelde looptijd

vanaf mei 2023 tot mei 2024

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf mei 2023 tot mei 2024

Ons team Bij Van Overbeek Amsterdam helpen wij u graag.

Pim Verdouw

Directeur Beëdigd Makelaar/Taxateur RMT lid van de NVM klankbordgroep Woningmarkt NVM WoningMarktConsultant

Jolanda Bijlsma

Commercieel binnendienst medewerker

Jacqueline van Stralen

Beëdigd Makelaar/Taxateur RMT NVM WoningMarktConsultant

Sebastiaan Mamadeus

Manager Makelaardij