Nieuwbouw

Denk bij een huis kopen ook zeker aan nieuwbouw in Amsterdam. Naast de bestaande woningen wordt er namelijk weer flink geïnvesteerd in nieuwbouw in Amsterdam. Dit betekent wonen op een unieke locatie in een gloednieuw huis. Bij Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars zijn verschillende nieuwbouwprojecten voor je op een rij gezet en als goed ingevoerde NVM makelaar weten we ook wat er in de komende tijd te koop komt. Wanneer je interesse hebt in nieuwbouw in Amsterdam of omgeving (Groot-Amsterdam) helpen wij je graag verder.

Nieuwbouwprojecten in Amsterdam

Nieuwbouw in Amsterdam kent vele projecten. Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars helpt je bij de aanschaf van een nieuwe woning in Amsterdam. Want waar let je precies op bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning? Hoe gaat het precies in zijn werk? Zijn er nog andere interessante projecten? Hoe zal de omgeving zich ontwikkelen en welke invloed kan dat hebben op de waardeontwikkeling en/of je woonplezier?
Omdat ons kantoor maar liefst drie WoningMarktConsultants telt, kijken we met een bredere blik naar stedelijke ontwikkelingen. Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Maar ook bij de aankoop van een bepaalde woning of het bezichtigen van jouw droomwoning. Zo wordt nieuwbouw in Amsterdam mogelijk een interessante optie voor je.

De oriënterende fase

Nieuwbouw in Amsterdam komt na een periode van bijna-stagnatie weer steeds meer voor. In Nederland zijn steeds meer mensen. Deze mensen hebben ook allemaal een woning nodig. Daarnaast werkt Amsterdam als een magneet op bedrijven die zich op een in economisch opzicht aantrekkelijke locatie willen vestigen, wat weer nieuwe werkgelegenheid oplevert. Nieuwbouw is hier dé oplossing voor.
Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars helpt je bij dit proces. Van begin tot eind. Het begint allemaal bij het vinden van je ideale nieuwbouwwoning in Amsterdam. Op deze website vind je regelmatig een aantal nieuwbouwprojecten in Amsterdam. Op basis van je wensen kunnen we voor jou de ideale woning vinden.
Wanneer je jouw ideale woning hebt gevonden krijg je met vele partijen te maken. Deze partijen willen allemaal iets van je. Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars kan je hierbij ondersteunen en helpen.

De kosten van nieuwbouw Amsterdam

Het kopen van nieuwbouw in Amsterdam gaat net even anders dan gewoon een bestaand huis kopen. Er zijn allerlei kosten die je in ogenschouw moet nemen. Bij het regelen van de financiering is het prettig als je precies weet wat je kunt verwachten. Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars kijkt altijd verder dan alleen de ‘stenen’ en helpt je bij het realiseren van het totale kostenplaatje van een nieuwbouwwoning. Op deze manier zijn er geen verrassingen achteraf.

Meer- en minderwerk

Een nieuwbouwwoning kun je naar jouw eigen voorkeuren laten opleveren. Wanneer je andere wensen hebt voor de vloer of badkamertegels dan noemen we dit ‘meerwerk’. Laat je iets weg uit het bouwplan dan heet dit weer ‘minderwerk’. Wij helpen je zodat je ook goed weet wat jouw rechten zijn bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning in Amsterdam – met meer- of minderwerk!

Nieuwbouw na de oplevering

Natuurlijk hoop je dat de bouw van je nieuwbouw huis in Amsterdam snel en voorspoedig verloopt. Mocht er toch iets onverhoopt veranderen in het bouwplan, helpt Van Overbeek Amsterdam je hierbij. Wij houden je altijd op de hoogte en ondersteunen waar nodig. Wanneer de nieuwbouw woning in Amsterdam is opgeleverd kun je heerlijk gaan genieten van je nieuwe woning. Mocht er naderhand iets zijn dan zijn we er ook voor jou! Bel ons gerust als je vragen hebt.