Kopen op de veiling

De Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling bestaat sinds medio 19e eeuw. De veiling hecht waarde aan het behoud van het goede van het verleden in combinatie met dat van het heden. Het aanbod bestaat uit woningen, appartementen, beleggingen en bedrijfsonroerend goed.

Ook de wijze van veilen bij De Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling is een historisch gegeven. Opbod en afslag geschieden tijdens één zitting. Koop en verkoop kunnen gedaan worden door makelaars o.g., lid van Makelaarsvereniging Amsterdam, maar ook door anderen (particulieren, geldverstrekkende instellingen en dergelijke). Iedereen die wel eens een veiling heeft bezocht, weet dat de ambiance en het grote aantal bezoekers voor een levendige atmosfeer en een zekere spanning zorgen. De Amsterdamse veiling is niet denkbaar zonder makelaars o.g., leden van de Makelaars Vereniging Amsterdam. Voor de makelaars is de veiling een zeer belangrijk instrument in hun dienstverlening.

De gemiddelde opbrengsten die in veiling worden gerealiseerd, rechtvaardigen de stelling dat deze dikwijls hoger zijn dan in de onderhandse markt!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag het de specialist in kopen en verkopen op de veiling: Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars

Hoewel een verkoper ook zelf zijn pand in veiling kan brengen, blijft het sterk aan te raden dat hij zich hierbij verzekert van deskundige begeleiding. Zeker als het niet je dagelijkse werk is. Ons advies? Kies voor de specialisten van Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars.