Uitponding in Amsterdam

Uitmuntend in uitponding

In opdracht van stedelijke woningcorporaties binnen en buiten de stad neemt Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars de verkoop ter hand van voormalige huurappartementen. Inmiddels hebben wij ons dit unieke specialisme op basis van honderden transacties volledig eigen gemaakt.

Wie een bestaand ex-huur appartement in een specifieke Amsterdamse buurt of straat zoekt, dat nu nog niet te koop staat, maakt met een zoekopdracht bij Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars simpelweg de meeste kans!

Voordeel voor de koper

Voor een doorgaans zeer aantrekkelijk aankoopbedrag kom je in het bezit van een jarenlang perfect onderhouden woning of appartement. Doorgaans in buurten waarin al decennialang bewezen is dat het prettig wonen is in alle levensfases. Wil je als particulier meer weten over het kopen van ex-huurwoningen van woningcorporaties? Neem dan snel contact met ons op.

Voordeel voor corporaties

Corporaties die uitponden met Van Overbeek Amsterdam Garantiemakelaars doen zaken met een in Amsterdam (en omliggende regio) zeer goed ingevoerd makelaarskantoor met een uitstekende reputatie. We doorgronden de werking, het nut en de functie van woningcorporaties en begeleiden hen bij alle fases die een rol spelen bij uitponding. Wij voeren bijvoorbeeld regelmatig taxaties uit voor corporaties en ook voor gemeente Amsterdam. Een expertise die ter beschikking staat van alle Amsterdamse woningcorporaties die willen uitponden, maar ook van corporaties elders in Nederland. Wilt u als corporatie van deze preferente positie profiteren? Neem dan snel contact op.