Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Kadoelenweg 123 1035 NC Amsterdam

Verkocht

€ 875.000,- k.k.

Een unieke kans op een prachtige plek!

Op één van de mooiste plekken van Amsterdam ligt deze prachtige kavel met vrijstaande woning (woonoppervlakte ca. 72 m²). De woning staat op een riant perceel (eigen grond) van maar liefst 1310 m² en ligt aan doorgaand vaarwater. De woning beschikt over drie slaapkamers, een ruime woonkamer, diverse inbouwkasten en aanbouw van ca. 16 m² met een badkamer die beschikt over een douche, wastafel, toilet en extra opbergruimte.

Wij bieden in totaal drie kavels aan met een totale perceeloppervlakte van 2310 m². De kavels zijn zowel als geheel of los van elkaar te koop.

Bestemmingsplan:
Het perceel maakt onderdeel uit van bestemmingsplan Kadoelen-Oostzanerwerf. U kunt er voor kiezen om op dit perceel een volledig nieuw huis te bouwen!

Omgeving:
De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Kadoelen (voormalig Landsmeer) op loopafstand van natuur- en recreatie gebied het Twiske. In de directe omgeving zijn diverse winkelcentra om de dagelijkse boodschappen te doen of om gewoon lekker te shoppen. Ook zijn er diverse goede kinderdagverblijven, basisscholen en middelbare scholen. Amsterdam Noord is de laatste jaren erg in ontwikkeling. Zo treft u hier onder andere het EYE Filmmuseum , de Toren Overhoeks, Stork en natuurlijk het voormalig NDSM terrein met een groot cultureel aanbod aan creatieve industrie, evenementen, uitgaan en festivals. In de omgeving treft u tevens veel (bekende) restaurants waaronder Tolhuistuin, Goudfazant en Loetje.
De woning is rustig gelegen aan een verkeersluwe weg en heeft een goede en snelle aansluiting op de ringweg A10. Parkeren kan op eigen erf maar uw visite kan de auto ook gratis parkeren langs de weg. Om de hoek zijn diverse busverbindingen van en naar Zaandam, Landsmeer en de metroterminal Noord-zuidlijn. Maar ook met de fiets bent u binnen 10 minuten bij het metrostation Noord en in 20 minuten bij de pontverbinding met Amsterdam CS. In 5 minuten fiets u naar het centrum van Landsmeer waar u ook een diversiteit van winkels en restaurantjes vindt.

Bijzonderheden:
– Bestemming Wonen
– Woonoppervlakte ca. 72 m² met een aanbouw van ca. 16 m²
– Perceeloppervlakte 1310 m²
– Eigen grond, geen erfpacht
– Gelegen aan vaarwater
– Eigen oprit vanaf de openbare weg (via eigen brug)
– Rondom tuin
– Woning dient gemoderniseerd/gerenoveerd of vervangen te worden
– Notariskeuze koper (mits, in Amsterdam)
– Oplevering in overleg

  • 72 m2
  • 1.310 m2
  • 3

Kenmerken Kadoelenweg 123

Overdracht

Vraagprijs€ 875.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.310 m2
Woonoppervlakte72 m2
Inhoud370 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1920
Dak typeZadeldak

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Kadoelenweg 123

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

844.947

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

27%

20% NL

32%

20% NL

42%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod