Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Kadoelenweg 121+121A 1035 NC Amsterdam

Verkocht

€ 1.100.000,- k.k.

Een unieke kans op een prachtige plek!

Op één van de mooiste plekken van Amsterdam ligt deze prachtige kavel met vrijstaande woningen. De woningen staan op een riant perceel (eigen grond) van maar liefst 1000 m² en ligt aan doorgaand vaarwater. Het perceel biedt ruimte om twee woningen te bouwen daar het twee percelen (591 m² en 409 m²) betreft met beide een eigen woonbestemming. Op het perceel staan twee vrijstaande woningen en twee vrijstaande schuren welke gemoderniseerd/gerenoveerd of vervangen dienen te worden. De woning aan de voorzijde van het perceel is ca. 72 m² met een aanbouw van 16 m². De woning aan de achterzijde van het perceel is ca. 51 m².

Wij bieden in totaal drie kavels aan met een totale perceeloppervlakte van 2310 m².

Bestemmingsplan:
Het perceel maakt onderdeel uit van bestemmingsplan Kadoelen-Oostzanerwerf. U kunt er voor kiezen om op dit perceel een volledig nieuw huis te bouwen!

Omgeving:
De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Kadoelen (voormalig Landsmeer) op loopafstand van natuur- en recreatie gebied het Twiske. In de directe omgeving zijn diverse winkelcentra om de dagelijkse boodschappen te doen of om gewoon lekker te shoppen. Ook zijn er diverse goede kinderdagverblijven, basisscholen en middelbare scholen. Amsterdam Noord is de laatste jaren erg in ontwikkeling. Zo treft u hier onder andere het EYE Filmmuseum , de Toren Overhoeks, Stork en natuurlijk het voormalig NDSM terrein met een groot cultureel aanbod aan creatieve industrie, evenementen, uitgaan en festivals. In de omgeving treft u tevens veel (bekende) restaurants waaronder Tolhuistuin, Goudfazant en Loetje.
De woning is rustig gelegen aan een verkeersluwe weg en heeft een goede en snelle aansluiting op de ringweg A10. Parkeren kan op eigen erf maar uw visite kan de auto ook gratis parkeren langs de weg. Om de hoek zijn diverse busverbindingen van en naar Zaandam, Landsmeer en de metroterminal Noord-zuidlijn. Maar ook met de fiets bent u binnen 10 minuten bij het metrostation Noord en in 20 minuten bij de pontverbinding met Amsterdam CS. In 5 minuten fiets u naar het centrum van Landsmeer waar u ook een diversiteit van winkels en restaurantjes vindt.

Bijzonderheden:
– Bestemming Wonen
– Perceeloppervlakte 1000 m²
– Twee vrijstaande woningen
– Twee vrijstaande schuren (één hout en één steen)
– Eigen grond, geen erfpacht
– Gelegen aan vaarwater
– Eigen oprit vanaf de openbare weg (middels eigen brug)
– Rondom tuin
– Woningen dienen gemoderniseerd/gerenoveerd of vervangen te worden
– Notariskeuze koper (mits, in Amsterdam)
– Oplevering in overleg

  • 124 m2
  • 1.000 m2
  • 3

Kenmerken Kadoelenweg 121+121A

Overdracht

Vraagprijs€ 1.100.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.000 m2
Woonoppervlakte124 m2
Inhoud619 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1920
Dak typeZadeldak

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Kadoelenweg 121+121A

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

844.947

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

27%

20% NL

32%

20% NL

42%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod