Lentekriebels voor een volgende stap?  

De lente laat zich langzaam weer zien. De vogels bouwen nieuwe nestjes en de eerste lammetjes vullen de weilanden. De natuur heeft al de lentekriebels! En jij? Heb je kriebels voor een volgende stap? Dan helpen we je kosteloos met de zoektocht naar een nieuw nest!

De maanden maart en april staan bij ons volledig in het teken van de lentekriebels en jouw zoektocht naar een nieuw huis. Of je nu voor het eerst gaat samenwonen, gezinsuitbreiding verwacht of juist een leeg nest hebt en kleiner wilt gaan wonen. Zo’n grote stap maken is spannend, dat begrijpen wij als Van Overbeek als geen ander. Met onze jarenlange ervaring in Amsterdam willen we jou daarom kosteloos helpen met een volgende stap.

Tijdens de maanden maart & april gaan we daarom kosteloos met je mee naar een bezichtiging. Zo kunnen jullie ervaren waar wij als ervaren makelaars naar kijken tijdens een bezichtiging en wat de richtlijnen zijn voor het vinden van een goed nest. Deze zijn natuurlijk in elke situatie anders, daarom bespreken we deze ook graag met jou!

Dit doen we voor jou:

 

 • Voorafgaand aan de bezichtigingen spreken we 15 minuten eerder af bij de woning om jullie eisen en wensen voor een nieuwe woning te inventariseren;
 • Tijdens de bezichtigingen staan wij klaar om jullie te voorzien van deskundig advies over diverse aspecten, waaronder:
  • De staat van de woning en eventuele verborgen gebreken
  • De buurt en voorzieningen in de omgeving
  • Mogelijkheden voor eventuele renovaties of verbeteringen aan de woning
  • De onderhandelingsstrategie en het biedproces
  • De vervolgstappen in de zoektocht
 • Na de bezichtigingen en het bespreken van jullie ervaringen, geven we jullie graag de tijd om alles te laten bezinken en om eventuele vervolgstappen te overwegen. We begrijpen dat het vinden van een nieuw nest een grote beslissing is, en we willen dat jullie de ruimte hebben om hier goed over na te denken.

We gaan graag met je mee

Willen jullie dat wij meegaan tijdens de bezichtigingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Alleen deze maanden (maart & april) bieden we de unieke kans om kosteloos samen met ons op bezichtiging te gaan! Of het nu gaat om het bepalen van jullie eisen en wensen, het bepalen van een eerlijke aankoopprijs of het verkopen van jullie huidige nest, team Van Overbeek staat klaar om jullie te begeleiden in elke stap van het proces!