Skip to content

Te Koop: woonhuis Middenweg 138 1394 AP Nederhorst den Berg

Verkocht o.v.

Bezichtiging plannen

€ 950.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Nederhorst den Berg Middenweg 138

Zijn paarden jou hobby en wil je een flink kantoor aan huis dan is de Middenweg beslist een optie! Hobby en werk vallen hier heel goed te combineren. Aan de rand van de Horstermeerpolder direct grenzend aan de Ankeveens Polder ligt deze vrijstaande villa op ruime 1 Hectare grond (11.412 m²), met diverse paardenstallen en vrijstaand kantoor van ca 112 m². Naast deze ruimtes zijn er nog diverse bijgebouwen waaronder een planten kas aanwezig. Het bouwjaar van de woning 1964.

De Horstermeer is het buitengebied van de Nederhorst den Berg grenst aan het recreatiegebied “Spiegel- en de Blijkpolderplas”, de Vecht en de Ankeveense Plassen. De Spiegelplas is geschikt voor de watersport (denk bijvoorbeeld door het heldere water ook aan de duiksport). En om de plas ligt een ruiterpad. De Dorpskernen van Ankeveen en Kortenhoef liggen op fietsafstand. Nederhorst den Berg beschikt over basisscholen, sportclubs en de gezellige dorpskern is een Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen en er zijn verschillende restaurants.
Met de auto zijn de plaatsen Utrecht en Amsterdam binnen een half uur te bereiken. De A1 en de A2 liggen in de directe omgeving. De plaatsen Weesp, Bussum en Hilversum liggen zeer dichtbij.

DE CA. 156 M² WOONOPPERVLAKTE IS ALS VOLGT INGEDEELD:
Onder de royale overkapping ligt de entree, de ruime hal met toilet, woonkamer met spiltrap naar verdieping, grote woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur, slaapkamer, badkamer voorzien van vloerverwarming en met bad, douche en wastafelmeubel. Op verdieping is een grote overloop waar drie slaapkamers en een badkamer aan grenzen.

DE CA. 112m² KANTOOR IS ALS VOLGT INGEDEELD:
Entree, royale hal met meterkast en een dames en heren toilet, royaal kantoor met een keukenopstelling en een kleinere kantoorkamer. Via vaste trap naar verdieping waarop een archiefruimte. Het kantoor heeft een eigen c.v. installatie (Nefit Ecomline HR 2001)

DE CA. 107m² STALLEN ZIJN ALS VOLGT INGEDEELD:
Beneden ca. 77m² ruimte voor stallen en op de verdieping ca. 30m² hooizolder.

AFWERKINGSNIVEAU EN INSTALLATIES:
De meterkast is voorzien van meer dan voldoende groepen. De woning is recent voorzien van een nieuwe badkamer met vloerverwarming. De buitenzijde is goed onderhouden. Het woonhuis en het kantoor zijn nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing. Het woonhuis heeft een eigen c.v. (Nefit 2012) en een zonneboiler (Daaldrop). De verkoopster heeft voor de woning een bouwkundig rapport laten maken dit rapport is op kantoor aanwezig.
BUITENRUIMTE:

De woning is gelegen op ruim een hectare grond (10412 m²). Dit betreft ondergrond, erf, tuin en weiland.
KORTOM:

Wilt u gelijkvloers wonen en leven in met grote open keuken, met voorzieningen voor een eigen bedrijf en de mogelijkheid voor het houden van paarden dan ligt hier een grote kans voor u!

  • 155 m2
  • 11.412 m2
  • 4

Kenmerken Middenweg 138

Overdracht

Koopprijs€ 950.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte11.412 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie155 m2
Inhoud540 m3

Bouw

Soortvilla
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1964
Dak typezadeldak

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4

Kenmerken door vrienden toegevoegd

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stapen jou eigen ervaring toe.

Om de zonnegrens te bekijken dient U eerst de cookies te accepteren.

Maandlasten

U dient eerst de cookies te accepteren alvorens u de maandlasten kan berekenen

Vrienden aan het woord

"Vele zomers met heerlijke barbecue feesten op het grote buitenterras."

De bewoner

Ligging

Vergelijkbaar woningaanbod