Skip to content

Te Koop: appartement Raamplein 38 1016 XK Amsterdam

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 650.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Amsterdam Raamplein 38

Op een bruisende locatie in het hart van de stad bieden wij aan dit verzorgde en royale driekamer HOEKappartement (ca. 108m² gebruiksoppervlakte) met balkon(ca. 3m²) op de vierde verdieping en een berging (ca. 7m²) in de onderbouw. Het goed onderhouden appartementencomplex waar deze woning deel van uitmaakt, is gelegen op EIGEN GROND (dus géén erfpacht), beschikt over een LIFT-installatie, een gemeenschappelijke TUIN en een gemeenschappelijk DAKTERRAS met fraaie vergezichten over de stad Amsterdam.

Wonen op een geweldige plek met een ligging op de grens van de Jordaan en het oude centrum met o.a. de Stadsschouwburg, het Vondelpark, het Museumplein, de La Mar Theater en de negen straatjes om de hoek. Deze locatie biedt ongekende mogelijkheden. Zowel voor liefhebbers van kunst en cultuur als voor liefhebbers van uitgaan en winkelen. Gezellige cafés, restaurants, theaters en bioscopen bevinden zich om de hoek. Daarnaast is de locatie goed bereikbaar met openbaar vervoer (bus en tram). Amsterdam CS en de Ring A10 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Het wooncomplex is gesitueerd tussen de Raamdwarsstraat en de Marnixstraat met op de zuidhoek de bij het gebouw behorende gemeenschappelijke tuin.

Indeling:

Begane grond: gemeenschappelijke entree, brievenbussen, liftinstallatie, trappenhuis.

Vierde verdieping: Entree/hal, gang, inpandige berging, toilet, volledig betegelde badkamer met douche, ligbad, wasmeubel en 2e toilet, studeer-/werkkamer, balkon, lichte woonkamer gelegen op een hoek v.v. visgraatparketvloer met dubbele deuren naar het Franse balkon, woonkeuken en een royale slaapkamer v.v. vaste kastenwand. Vanuit zowel de woonkamer als de keuken heeft u een prachtig vrij uitzicht. De woning wordt verwarmd middels een cv-combi installatie. Boven op het dak is een gemeenschappelijk dakterras aanwezig met spectaculair uitzicht over het centrum van Amsterdam. Daarnaast is er een mooie gemeenschappelijke tuin met toegang naar de Leidsegracht. Er bevinden zich een gemeenschappelijke fietsenberging en een grote privé berging in de onderbouw van het gebouw.

Bijzonderheden:
– Toplocatie!!!
– Lift
– Eigen grond
– Woonoppervlakte van 108 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
– Goede en gezonde VvE
– Servicekosten € 162,- per maand
– Gemeenschappelijk tuin- en dakterras met fraaie vergezichten over de stad
– Vanwege rustige ligging ideaal voor combinatie wonen/werken
– Privé berging en gemeenschappelijk fietsenberging in de onderbouw
– Regelmatig worden in de directe woonomgeving parkeerplaatsen te huur aangeboden

  • 108 m2
  • 1

Om de zonnegrens te bekijken dient U eerst de cookies te accepteren.

Maandlasten

U dient eerst de cookies te accepteren alvorens u de maandlasten kan berekenen

Vrienden aan het woord

"Waar nu ons pand staat was vroeger de PRUTWEG , een steeg naar de Melkweg, nu Poppodium, vroeger een melkfabriek. Arme Amsterdammers konden hier gratis prut halen : het overblijfsel van melk nadat er kaas van was gemaakt."

De bewoner

Ligging

Marktcijfers van Amsterdam

Gemiddelde verkoopprijs in Amsterdam

Landelijk gemiddelde: € 249.192,-

Gemiddelde vraagprijs in Amsterdam

Landelijk gemiddelde: € 294.643,-

Gemiddelde verkooptijd in Amsterdam

Landelijk gemiddelde: 29

Gemiddeld aangeboden in Amsterdam

Landelijk gemiddelde: 7703

Gemiddeld aantal verkocht in Amsterdam

Landelijk gemiddelde: 8459

Gemiddelde prijs/m2 in Amsterdam

Landelijk gemiddelde: 3.006

Vergelijkbaar woningaanbod